Prijs woonbeton per m2

De prijs van woonbeton kan voor iedereen apart worden berekend. Zo krijgt u een beter inzicht in de prijs van het woonbeton per m2, welke op de persoonlijke situatie en wensen is gebaseerd. Een dergelijk overzicht kan een leuke indicatie zijn, maar deze geeft niet het gewenste inzicht in de kosten. Voor woonbeton kan geen algemeen geldende vierkante meterprijs gegeven worden. Dit komt met name door de meerdere factoren die van invloed zijn op de prijs.

Oppervlak Woonbeton

Eén van de factoren die impact heeft op de prijs van het woonbeton is de oppervlakte van de vloer. De grootte van het oppervlak heeft dus invloed op de woonbeton prijs per m2. Het kan zijn dat een kleinere ruimte in dat opzicht een hogere vierkante meterprijs kent dan een grotere ruimte.

Ondervloer woonbeton

Verder heeft de ondergrond ook invloed op de prijs van het woonbeton. Voor het aanleggen van dit type vloer moet de ondergrond namelijk vormvast en gelijk zijn. Wanneer dit niet het geval is, kan het zijn dat er nog voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Als er voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd worden, zal de totale woonbeton prijs per m2 hoger worden. Dit komt omdat er ander materiaal is gebruikt en er meer arbeidsuren zijn gedraaid.

Andere factoren voor de prijs

Naast de oppervlakte en de ondervloer zijn er nog andere factoren die invloed hebben op de vierkante meterprijs van het woonbeton. Deze factoren zijn kleur, vloerverwarming en andere toevoegingen in het beton (hierbij kunt u denken aan verlichting).

Prijs op maat

Twijfelt u of u een vloer van woonbeton wilt en bent u benieuwd naar de kosten per vierkante meter? Neem dan gerust contact met ons op.

Anthony Verhoeven - AV Betonvloeren

Kunnen wij uw helpen met uw vloerkeuze?

Ik hoop dat u wat wijzer bent geworden over met dit artikel over de prijs per m2. Heeft u nog vragen of interesse in een betonvloer? AV Betonvloeren is gevestigd in Veghel, Noord-Brabant, en we helpen u graag bij uw wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!