AV betonvloeren logo
  • Woonbeton binnen
  • Woonbeton laten drogen
  • Woning woonbeton

Woonbeton in uw woning

AV betonvloeren staat voor keiharde, strak afgewerkt woonbeton. De prachtige creaties van het kwaliteitsbedrijf zijn duurzaam, uniek en gemakkelijk te onderhouden. Het woonbeton wordt mooi afgewerkt, heeft een moderne uitstraling en geeft de woning een sfeervol karakter.

In de aanbouw (die is ontworpen door architect Tom Kneepkens) loopt het gevlinderde woonbeton mooi over van binnen naar buiten. Zo ontstaat er een samenhang tussen terras en woning. Het woonbeton zorgt ervoor dat het een geheel lijkt en draagt bij aan het gehele plaatje.

Het vlinderen van woonbeton is een ambacht dat vaklieden vereist. Als het beton net hard genoeg is om over te lopen, maar nog niet volledig uitgehard, schuren de specialisten van AV betonvloeren de toplaag van de vloer iets op. Hier kan dan een slijtvast materiaal worden ingestrooid, waarna de vloer nogmaals wordt gevlinderd. Door dit proces te herhalen met afwerkbladen op de vlindermachine ontstaat er een gladde, slijtvaste vloer met een prachtige uitstraling. De gevlinderde betonvloer in het door Tom Kneepkens ontworpen geheel vormt hiervan het sprekende bewijs.

Wat is woonbeton

Woonbeton is een cementgebonden vloer en bijna geschikt voor in iedere woonruimte. Zowel particulier als zakelijk is het woonbeton geschikt als vloer. Er zitten veel voordelen aan een betonnen vloer de vloer is sterk, heeft altijd een unieke uitsraling is onderhoudsvriendelijk en een vloerverwarming is mogelijk. Ook hier is goed advies onontbeerlijk!
AV betonvloeren
Klik op het .PDF icoon om de advertentie als .PDF te bekijken.

Wij willen u graag adviseren!

Bel ons op: 06 48407521Wilt u graag een offerte

Vraag een offerte aan

vloeren vlinderen

nabehandelen

bedrijfsvloeren

woonbeton als designvloer,
een unieke vloer met uitstraling.